Abel Çengelköy Evleri ne zaman teslim?
Çengelköy konut projeleri arasında yer alan Abel Çengelköy Evleri ne zaman teslim sorusunun cevabı belli oldu. Abel İnşaat imzası ile yükselen Abel Çengelköy Evleri teslim tarihi Haziran 2019 olarak planlanıyor.

3 blok olarak planlanan Abel Çengelköy Evleri'nde 2+1 daireleri 89 metrekare ile 118 metrekare, 3+1 daireleri 136 metrekare ile 169 metrekare ve 4+1 daireleri ise 154 metrekare büyüklüğe sahip. Toplam 108 daireden oluşan Abel Çengelköy Evleri Çengelköy konut projeleri arasında yer alıyor.

6 bin 500 metrekare arazi alanı üzerinde hayata geçiriliyor olan Abel Çengelköy Evleri'nin yaşam alanları arasında; fitness, yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve kapalı otopark bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin planlandığı Abel Çengelköy Evleri'nde ayrıca dairelerinde bahçe kat, dubleks ve normal daire seçenekleri yer alıyor.

Abel Çengelköy Evleri fiyat? Tıklayınız.

Abel Çengelköy Evleri nerede? Tıklayınız.

Abel Çengelköy Evleri iletişim!

Telefon: 0216 474 11 82 

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181