Adam Kule'den kaçırılmayacak fırsatlar!
Dap Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini 'insan'dan alan 'Adam Kule' projesi için özel ödeme seçenekleri hazırladı. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak projede ödemelerin yüzde 25'i peşin, yüzde 25'i teslimde alınıyor. Kalan kısım için Dap Yapı finansmanıyla sıfır faiz ve 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Dap Yapı'nm özgün forma sahip konsept projeler zincirinin son halkası olan Adam Kule'de, yüzde 1 KDV avantajından da yararlanılıyor. Home-ofis, dükkan ve mağazaların yoğun ilgi gördüğü projenin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.

Ulaşım hattında
Adam Kule, Maltepe Rekreasyon Projesi'ne yakın konumu dışında inşaatı tamamlanmak üzere olan İstinaf Mahkemesi ve sahildeki 1 milyon 200 bin metrekarelik aktivite alanına da komşu. Proje, marina, metro, hızlı tren, kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına yakın konumda yer alıyor. Maltepe, Kadıköy ve Bağdat Caddesi'nin hemen yanında bulunan Adam Kule'den, TEM Bağlantı Yolu, Sahil Yolu, E-5 Karayolu, Maltepe Sahil Dolgu Alanı ve Sabiha Gökçen Havalimam'na ulaşım da kolay sağlanıyor.

Milliyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181