Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi fiyat!
A, B ve C gruplarından oluşan 3 çeşit bloğun yer alacağı Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Anadolu Yakasında hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 738 adet konuttan oluşacak.30 bin metrekarede alışveriş merkezi denilebilecek bir zeminde yer alan lüks mağazalardan ve yiyecek içecek ünitelerinden oluşacak olan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi Ağaoğlu imzası ile yükselecek.

A bloklarda 4+1, B bloklarda 3+1, C bloklarda 2+1 ve 1+1 daire tiplerinin bulunacağı Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi Çekmeköy'de Şile otoyolu üzerinde yer alacak. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer alacağı Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 15 katlı 13 blok olarak tasarlanacak. İstanbul Anadolu Yakasında hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde spordan sanata, alışveriş caddesinden çocuk oyun alanına, bisiklet ve koşu yolundan yüzme havuzuna kadar çeşitli sosyal donatı alanları bulunacak.

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi nerede? Tıklayınız.

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi iletişim!
Adres: Barbaros Mah. Ihlamur Bulvarı No 4B Ataşehir / İSTANBUL
Telefon: 444 6 777
Web: www.agaoglucekmekoypark.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Hüseyin Çelik 6 yıl önce

Dairelerin fiyatları ve metre kare alanları belirtilmemiş. Örneğin 2+1 dairelerin fiyatlarını öğrenmek mümkün mü? İyi çalışmalar.

banner182

banner181