Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi güncel fiyat!
Lokasyonu ile dikkat çekecek olan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi daire metrekarelerin güncel fiyatları 7 bin 500 TL'den başlıyor.

Ağaoğlu imzası ile yükselecek olan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 30 bin metrekarede alışveriş merkezi denilebilecek bir zeminde yer alan lüks mağazalardan ve yiyecek içecek ünitelerinden oluşacak. Çekmeköy'de Şile otoyolu üzerinde yer alacak olan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 738 adet konuttan oluşacak. Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer alacak.

 A bloklarda 4+1, B bloklarda 3+1, C bloklarda 2+1 ve 1+1 daire tiplerinin bulunacağı Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 15 katlı 13 blok olarak tasarlanacak. A, B ve C gruplarından oluşan 3 çeşit bloğun yer alacağı Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde spordan sanata, alışveriş caddesinden çocuk oyun alanına, bisiklet ve koşu yolundan yüzme havuzuna kadar çeşitli sosyal donatı alanları bulunacak.

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi nerede? Tıklayınız.

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi iletişim!
Adres: Barbaros Mah. Ihlamur Bulvarı No 4B Ataşehir / İSTANBUL
Telefon: 444 6 777
Web: www.agaoglucekmekoypark.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kuki 6 yıl önce

100 metrekare yer alsan 750 bin tl para eder, çok para..Bu paraya arsa alır havuzlu villa yaptırırsın hatta parada artar..

banner182

banner181