Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte lokasyonu...
Markalı konut projesi üreticisi Ağaoğlu'nun yeni projesi, Ağaoğlu Çekmeköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de konumlanıyor. Ağaoğlu Çekmeköy projesi lokasyon bilgisinin detayları lansmanı ile netlik kazanacak.

Ağaoğlu'nun son projesi olan Ağaoğlu Çekmeköy projesinin lansmanı gerçekleştirildikten sonra çalışmalarına başlanacak. Detayları hakkında henüz bir netlik bulunmayan Ağaoğlu Çekmeköy projesi Eylül ayında lansman ile birlikte tanıtılacak.

2017 yılında 3 milyar dolarlık yeni yatırımlara imza atmayı hedefleyerek yıla başlayan Ağaoğlu'nun Çekmeköy'de hayata geçireceği Ağaoğlu Çekmeköy projesinin fiyatları, ödeme planı, daire tipleri ve diğer tüm detayları lansmanda netleşecek.

Ağaoğlu Çekmeköy projesi fiyat? Tıklayınız.

Ağaoğlu Çekmeköy projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 6 yıl önce

şile otobanına sıfır noktada çekmeköy kapalı pazar yerine komşu 68000 metrekare arazi üzerine yapılacak. şu anda arazinin etrafı metal levhalarla kapatılıyor. yakınındaki diğer markalar evida, metrogarden avm ve metrogarden, idealistkent, tam karşısı yani yolun karşı tarafı ise Ümraniye kemerdere mevkii. burada Ekşioğlu merkez siteleri var 10 ar katlı 7 bloktan oluşan. arazisi geniş ve etrafı açık bir yer.

Avatar
Füsun ERGÖNEN ALTIN 6 yıl önce

Fiyat ve Proje Bilgisi.

banner182

banner181