Alize Kapadokya Ümraniye nerede? İşte lokasyonu...
6 bin metrekare arsa alanına sahip olan Alize Kapadokya Ümraniye projesi İstanbul'un Ümraniye ilçesinde, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin ve İFM Metro Durağı'nın yanında inşa ediliyor.

Ataşehir Migros'a 2 dakika, TEM ve E-5 bağlantı yollarına 3 dakika, Ülker Sports Arena'ya 4 dakika, Acıbadem Tıp Merkezi'ne ve Medipol Hastanesi'ne 7 dakika, IKEA ve Meydan AVM'ye 8 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli'ne 22 dakika mesafede konumlanan Alize Kapadokya Ümraniye projesi Rem Yapı imzasıyla hayata geçirilecek.

Şu anda ön talep toplama sürecinde olan Alize Kapadokya Ümraniye tek blok olarak inşa edilecek. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Alize Kapadokya Ümraniye'de dairelerin büyüklükleri 57 ila 130 metrekare arasında değişiyor. 

1+0, 1+1, 2+1 daire tiplerinin düşünüldüğü Alize Kapadokya Ümraniye'nin aktivite alanları arasında; fitness merkezi, açık ve kapalı otopark imkanı bulunuyor. 20 katlı tek blok olarak inşa edilecek olan Alize Kapadokya Ümraniye'de home ofisler planlanıyor. Anadolu Yakasının yeni projeleri arasında yer alan Alize Kapadokya Ümraniye 180 bağımsız bölümden oluşacak.

Alize Kapadokya Ümraniye teslim tarihi? Tıklayınız.

Alize Kapadokya Ümraniye fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181