Almalar-İşkur-Nergo ortaklığında 8 yeni proje geliyor!
Almalar-İskur-Nergo İş Ortaklığı yeni projelere yelken açtı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Alma, satışı devam eden Hill Kartal'da 3 ayda yüzde 30 satış grafiği yakaladıklarını söyledi. Alma, yeni projeler için de hazırlıkların tamamlandığını aktardı. Yeni projelerin 4'ü Üsküdar'da bulunacak. Bölgenin alt yapı yatırımlarının hızla yenilenmesi ve planlı dönüşümün kendilerini Üsküdar'da proje yapmaya yönlendirdiğini belirten Alma, "Üsküdar'da yapacağımız 4 projede konut sayısı 80 civarında olacak. Yatırım değeri yaklaşık 60 milyon lira ve konutlar adalar ve Kız Kulesi'ne bakacak. İnşaata bir iki aya başlayacağız" dedi.

KARTALDA ÖLÇEK BÜYÜK

Şirketin Üsküdar'a oranla Kartal'da da daha büyük ölçekli yeni projeleri olacak. Her bir yatırım 100'er milyon lira olarak planlanıyor. Son dönemde yabancı ilgisinin gözle görülür şekilde arttığına dikkat çeken Hikmet Alma, "Rakamlar da yabancı ilgisini teyit ediyor. Mart ayı konut satış verilerine baktığımızda yılın ilk çeyreğinde konut satışlarının Türkiye genelinde 303 bin 464 olduğunu görüyoruz. Geçen yıl aynı dönemde satılan konut sayısı 297 bin 328 olmuştu. Aynı süre içinde yabancılar da Türkiye'den toplam 4 bin 642 konut satın aldı. Yapacağımız yeni ve nitelikli konut projeleri ile yabancı alımları hızla artacak. Bunu bizim yapacağımız projelere gelen yabancı talebinden de gözlemlemek mümkün" şeklinde konuştu.

Yeni Şafak Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181