Anadolu Grup ilk konut projesi için düğmeye bastı!
1300 konut ve ofislerin yer alacağı projede satışlara 2016 Mart’ta başlayacaklarını belirten ve enerj, finans, perakende, otomotiv ve içecek alanında yatırımları olan Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, “Net 55 dönüm alanda proje geliştireceğiz. Arsa için 250 milyon lira yatırım yaptık” dedi.

Arsanın 45 dönümlük alanında 1300 konut, 10 dönüm alanda ise ofis planladıklarını belirten Usta, yoğun ön talep aldıklarını ve ocak ayında ruhsat aldıktan sonra gelen taleplere öncelik vereceklerini söyledi. Yatırım öncesi detaylı bir pazar araştırması yaptıklarını da söyleyen Usta, “Kozyatağı’ndaki ilk projemizde 36 araştırma yaptırmıştık. Kartal için de şimdiden11 araştırma yaptık” dedi. İstanbul’da ofis yatırımlarının da süreceğini belirten Usta, 2014 yılında Ankara’da ihale ile aldıkları 10 dönüm alanda da bir ofis projesi planladıklarını ifade etti.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181