Anadolu Yakası Konut Projeleri!
Son 5-6 yıldır markalı konut projelerin hızla üretildiği Anadolu Yakası Konut Projeleri listesini sizler için derledik. Yeni metro hatlarının bulunduğu Anadolu Yakası konut projeleri yatırımcının ilgisini çekiyor. İşte Anadolu Yakası konut projeleri

Moonpark Taşdelen
9 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen ​Moonpark Taşdelen projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 17 farklı tipte 284 daireden oluşan Moonpark Taşdelen projesinde dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ila 226 metrekare arasında değişiyor. Moonpark Taşdelen daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nef Nakkaştepe
Katlanır ev konseptinde inşa edilecek olan Nef Nakkaştepe projesi İstanbul Üsküdar'da yükselecek. Markalı konut projesi üreticilerinden Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Nakkaştepe projesinde Foldhome sistemi yer alacak. Nef Nakkaştepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Zin D Zer
7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Zin D Zer projesi 157 adet rezidans daireden oluşuyor. Çekmeköy konut projeleri arasında yer alan Zin D Zer projesinde fitness merkezi, sauna, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, masa tenisi, bilardo, dart alanları ve kapalı otopark yer alıyor. Zin D Zer daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Kartal Marine Loft projesi
21 katlı tek bloktan oluşacak olan Kartal Marine Loft projesi karma proje konseptiyle tasarlanıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin düşünüldüğü Kartal Marine Loft projesinde 74 konut ve 7 dükkan yer alacak. Kartal Marine Loft projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Seven Four Life Acıbadem
1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Seven Four Life Acıbadem toplam 58 konuttan oluşuyor. Kadıköy konut projelerinden biri olarak inşa edilen Seven Four Life Acıbadem'de dairelerin büyüklükleri 138 ila 337 metrekare arasında değişiyor. Seven Four Life Acıbadem daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Anadolu Yakası Konut Projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181