AND Pastel'de 120 ay 0.49 faiz kampanyası!
AND Gayrimenkul, İstanbul Kartal’da ‘AND Pastel’ evlerini inşa ediyor. Evler için kampanya başlatıldı. Buna göre ev alacaklar kredi ödemelerine evlerinin anahtarını teslim aldıktan sonra başlayacaklar. AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, araştırmalarında ev alma kararının ertelenmesinin en büyük nedeninin ‘ödeme’ sorunları olduğunu belirterek, “Bunu aşmak için bu kampanyayı hazırladık. Özellikle düzenli bir gelirle çalışan, kira ödediği için ev kredisi ödeyemeyeceğini düşünen veya oturduğu evini satmadan yeni bir ev alamayacağını söyleyenler için bir finansal kolaylık sağlamaya çalıştık” dedi.

120 AYA 0.49 FAİZ 
30 Haziran’a kadar devam edecek kampanyada aynı zamanda yüzde 1 KDV avantajı da sunuluyor.  AND Gayrimenkul’ün AND Pastel projesinde “60 aya yüzde 0 faiz oranı ve 120 aya yüzde 0.49 faiz oranı” kampanyası da devam ediyor.
 
Posta

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181