AND Pastel fiyat!
AND Gayrimenkul imzası ile Anadolu Yakası Kartal’da yükselen AND Pastel projesinde fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor.

AND Pastel projesi 250 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 7 blokta toplam 1.200 ünite olarak tasarlanan AND Pastel projesi E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alıyor.

Toplam 45.000 metrekarelik arsa büyüklüğüne sahip
 AND Pastel projesinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde daireler yer alıyor.

Açık ve kapalı havuz, spor merkezi, oyun parkları, yürüme yolları, meydanı ve daha bir çok sosyal aktivite alanları bulunan AND Pastel projesinin içerisinde yer alacak küçük bir markalı sağlık kurumundan, okul öncesi eğitim kurumuna, alışveriş alanlarından, yeme-içme alanlarına, kullanıcılarına ve çevresine değer katmayı hedefliyor.



“Yeni nesil bir mahalle’’ sloganı ile hayata geçirilen AND Pastel’in peyzaj alanları, Türkiye’de ilk projesini gerçekleştiren ve 4 kıtada 28 farklı ülkede birçok dev projenin peyzaj mimarlarından Martha Schwartz Partners tarafından tasarlanıyor.

AND Pastel teslim tarihi için tıklayınız.

AND Pastel lokasyon bilgisi için tıklayınız.

AND Pastel iletişim!
Adres: Esentepe Mahallesi, Erkılıç Caddesi, No:8 Kartal/İstanbul
Telefon: 0850 393 40 00
Web: andpastel.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181