AND Pastel’e ön talep sayısı 1500'e yaklaştı!
Kartal bölgesi'nin en büyük ölçekli konut projelerinden biri olacak AND Pastel yoğun ilgi uyandırdı. Ön taleplerin toplanmaya başladığı proje için öncelikli olarak yerini almak isteyen 1.400’ün üzerinde kişi başvuruda bulundu.

İstanbul’da eski sanayi bölgelerinin şehrin merkezinde kalmaları ile bu bölgelerde dönüşüm kaçınılmaz hale gelmeye başladı. Anadolu Grubu’na ait fabrikaların da bu zaman içerisinde Anadolu Yakası’nın en merkezi lokasyonlarından Kartal’da , yaşam alanları içerisinde kalma AND Gayrimenkul yeni konut projesi AND Pastel ile bu eski fabrika arazileri üzerinde renkli ve bir o kadar sakin bir yaşam alanı kurma kararı aldı.

9 farklı firma ile 11 araştırma sonucunda hedef kitlenin gerçek ihtiyaçlarını analiz ederek işe başlayan AND Gayrimenkul, uzun ve detaylı çalışmaların ardından AND Pastel projesinin 2016 Nisan ayında yapılacak lansmanı için gün sayıyor.

Sadece binaların dış cephesine odaklanmadan, asıl yaşam alanlarını daire içlerini de en ince detayına kadar düşünerek içten dışa bir tasarım felsefesini benimseyen AND Gayrimenkul, 1+1’den 4+1 ünitelere kadar,yaklaşık 1.200 konut ile geniş bir kitlenin ihtiyacına cevap verecek yaşam alanları sunmaya hazırlanıyor.

İstanbul’un en önemli ulaşım aksı D-100 karayolu üzerinde, metroya 300 metre mesafede yer alana AND Pastel’de, deniz ve Adalar manzarasına hakim yüksek katlı bir blok ve geniş yeşil alana açılan alçak katlı bloklar,farklı konseptler ile tasarlanıyor.Toplamda 7 bloğun yer aldığı projenin, yüzde 70’i yeşil alandan oluşuyor. Dünyaca ünlü bir peyzaj mimarlık firması tarafından tasarlanan açık alanlarda, hem kişisel mahremiyetin korunduğu odalar içerisindeki sosyal alanlar, hem de küçük bir koru gibi tasarlanan avlular kullanıcılarına farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.Çevreye açık meydanı, küçük bir sağlık merkezi, çocuklar için okul öncesi gelişim merkezi, eczane, alışveriş ve yeme-içme alanları gibi günlük ihtiyaçlara cevap verebilecek fonksiyonlara yer verilen AND Pastel’de, ayrıca açık-kapalı havuz, spor ve aktivite alanları, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuklar için özel tasarlanmış geniş Oyun alanları ve sosyal tesisler bulunuyor.

Haziran 2018 tarihinde teslimlerin yapılacağı projede,%1 KDV avantajınınyanı sıra %5 peşinat ile ev sahibi olma şansı sunuluyor. Yoğun ilgi ile uyandıranAND Pastel’de, sınırlı sayıda daire için sağlanacaközel koşullardan faydalanmak isteyenler için, projenin web sitesinden form ve satış hattı üzerinden telefon ile ön talep toplanmaya başlandı.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181