Ant Yapı'dan yeni proje; Antmono
Ant Yapının 30 milyon dolarlık yatırımı tek bloktan oluşan konut projesi Antmono Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi olan Ümraniye bölgesinde bu yıl açılacak metro hatları ile beraber birinci, ikinci ve çok yakında hizmete girecek olan üçüncü köprü bağlantı yollarının merkezinde konumlanıyor. Ulaşım kolaylığının yanı sıra doğa ile iç içe olan Antmono 14 kat ve toplam 87 bağımsız birimden oluşuyor.

Standart kat planlarındaki 2+1 ve 3+1 (130 metrekare) dairelerin yanı sıra birleştirme imkanı sunan modüler sistem sayesinde 4+1 konut alternatifleri elde etme fırsatı sağlanıyor. Her dairenin kendine ait deposunun yanı sıra 3+1 ve 4+1 dairelerin ikişer araçlık park alanı bulunuyor. Bunun yanında zemin kattaki dairelerin tumu teraslı olup bir bölümü orman diğer bölümü ise havuz manzarasına hakim Projede fitness merkezi havuz bahçe kafe ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

İnşaat&Yatırım Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181