Arma Menta'da inşaat başladı!
Okkalar İnşaat’ın 2017 yılı başında lanse ettiği “Yatırımın Arması” dört yeni projesinden biri olan ve yatırımcısına şehrin göbeğinde doğa dostu bir yaşam sunan Arma Menta projesinde hafriyat çalışmaları başladı. Proje, toplamda 60 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçiriliyor. 2019 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanan projede daire fiyatları 407-710 bin lira arasında değişiyor. Şimdiye kadar gerçekleştirdikleri projelerde kaliteden ödün vermediklerini belirten Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, “İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da hayata geçirdiğimiz Arma Menta projemizde, 82 metrekare ile 136 metrekare aralığında 2+1 ve 3+1 tipi 158 konut ve 9 ticari alan bulunacak” dedi.

Yüzde 35’i satıldı
Arma Menta’nın yüzde 35’inin satıldığının altını çizen Okka, yatırımcılara sundukları en temel avantajın ise banka kredisi kullandırmak olduğunu söyledi. Bu durumun yatırımcılar için de büyük bir güven oluşturduğunu belirten Okka, “Bankalar nezdinde 60 ay vade 0 faiz seçeneği de 120 ay kredi seçeneğimiz de mevcut. Şirket bünyesinde ise 36 ay vade seçeneği de sunuyoruz” bilgisini verdi. Donatılar arasında kış bahçesi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, açık havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, servis bekleme alanı, kapalı otopark, açık misafir otopark alanı da bulunuyor.

Yenişafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181