ARY Mevsim Sancaktepe projesi nerede? İşte lokasyonu...
Ary Yapı imzası ile hayata geçirilen ARY Mevsim Sancaktepe projesi İstanbul Sancaktepe'de konumlanıyor. Avrupa'nın en büyük şehir hastanesine yakın bir konumda bulunan proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları ve Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattının yanı başında ve Metroyla Üsküdar'a 20 dakika, Yenikapı'ya 30 dakika, Taksim'e ise 45 dakika uzaklıkta yer alıyor.

9 katlı 3 blok olarak tasarlanan ARY Mevsim Sancaktepe projesi 100 konuttan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ARY Mevsim Sancaktepe projesinde dairelerin büyüklükleri 90 metrekare ila 138 metrekare arasında değişiyor. ARY Mevsim Sancaktepe projesinde dairelerin büyüklüklerinin detayları şu şekilde;
- 2 oda 1 salon daireler brüt 90, 91, 97, 98, 107, 112 metrekare
- 3 oda 1 salon daireler ise brüt 101, 125, 128, 133 ve 138 metrekare 

7 bin 255 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ARY Mevsim Sancaktepe projesinde açık havuz, çocuk havuzu, çok amaçlı açık spor sahası , fitness center, sosyal tesis-havuz cafe, çocuk oyun alanları, kapalı otopark bulunuyor.

ARY Mevsim Sancaktepe projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

ARY Mevsim Sancaktepe projesi iletişim!
Adres: Fatih Mahallesi, Yakacık Caddesi, Mektep Sokak No. 2-A Sancaktepe - İstanbul 
Telefonn: 444 7 279 
Web: www.arymevsim.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181