Atlantik Life projesinde yüzde 12 indirim!
Atlantik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Atlantik Life projesinde 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor. Atlantik Life projesinde büyüklükleri 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişen daireler yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört farklı daire seçeneği bulunan Atlantik Life projesinin yüzde 70'i peyzaj ve yeşil alanlara ayrılıyor. 

SIFIR FAİZLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ
150 milyon liralık yatırım bedeli ile İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te yükselen Atlantik Life projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim kampanyası başlıyor. Kişiye özel ödeme planı sunulan Atlantik Life projesinde 0 faizli seçeneklerin yanı sıra peşinat da ev tesliminde ödeniyor.

Kapalı ve açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, fitnes salonu ve sosyal yaşam alanları da bulunan Atlantik Life projesinde daire başına iki araçlık park imkanı sağlanıyor. 
Atlantik Life daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Atlantik Life ne zaman teslim? Tıklayınız.

Atlantik Life iletişim!
Adres: Güllübağlar Mh.Tandoğan Cd. No.116 Pendik / İstanbul
Telefon: 444 76 61
Web: atlantiklife.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181