Avrupa Konutları, Yamanevler ile ilk kez Anadolu Yakasında!
Artaş İnşaat, inşa ettiği Avrupa Konutları projesini ilk kez Anadolu yakasına taşıyacak. Proje 57 bin metrekareye inşaa edilecek.

Ataşehir'deki ofis blokunun dışında Ümraniye'de ilk kez bir konut projesine imza atacak olan şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, 40 yıllık birikimlerini yeni projelerine yansıtacaklarını söyledi. İşte Çetinsaya'nın ön talep süreci devam eden yeni projeleri Yamanevler'le ilgili açıklamaları: Projemiz Artaş İnşaat'ın 28'inci, Avrupa Konutları markasının ise 19'uncu projesi olacak.

Ümraniye'ye katma değer sağlayacak bir projeyle giriş yaptık. Projemizde 1672 daire, 57 bin metrekarelik ofis ve ticari alanlar yer alacak. Her müşterimize hitap edebilecek 47 farklı daire tipini ortaya çıkardık. 1+1'den 4+1'e kadar farklı fonksiyonları bir araya getirdik.

Avrupa Konutları'nda sosyal donatılar ve site yönetimi bir standart haline geldi. Ev alacak insanlarda bu güven oluştu, Avrupa Konutlan markası 12'inci yılını kutluyor. Projenin yüzde 70'i tamamen peyzaja ayrıldı. 1+1 ve 2+1'lerin olduğu blokları, ticari ünitelere yaklaştırdık. Bu sayede 530 konutluk bölümde ayrı bir sosyal tesis alanı oluşturduk Kalan 1100 dairelik bölümde ise ağırlıklı olarak 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor.

Yamanevler metro durağının yanı başında yükseliyor. Sadece mimari çalışmaları bir yıl süren bir projeden bahsediyoruz. Projenin en büyük özelliklerinden birisi de ulaşım kolaylığı. Projelerin çok fazla prim yapmasmdaki en büyük etkenlerden birisi de ulaşım. Yamanevler metro durağı 200 metre, Çakmak metro durağı ise 1 kilometre mesafede. İnsanların araba haricinde bir ulaşım aracından faydalanabiliyor olması çok önemli.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181