Avrupa Konutları Yamanevler projesinde büyük fırsat!

Konut kredisi faiz oranlarındaki dalgalanmalar Artaş İnşaat'ı da etkiledi Şirket kendi bünyesinde bir ilke imza atarak, Avrupa Konutları Yamanevler'de senetli konut satışına başlandı. Projede fiyatlar ise 484 bin TL'den başlıyor.  Artaş İnşaat'ın Ümraniye'de konumlandıracağı yeni projesi Avrupa KonutlarıYamanevler'de ön satışlara başlandı. Şirket kendi bünyesinde bir ilke imza atarak, Avrupa Konutları Yamanevler'de senetli konut satışı için yatırımcılara imkan sundu.

PROJEDE FİYATLAR 484 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
Bu yıl 5 projeyi satışa çıkarmayı hedefleyen Artaş İnşaat, bu yatırımlarından Ümraniye'de yer alan Avrupa Konutları Yamanevler'i tanıttı. Artaş İnşaat, Ümraniye Yamanevler'de 11 blokta 1.672 konut, 2 ofis bloğu ve 38 ticari ünitenin yer alacağı dev bir projeye imzasını atıyor.

36 AY VADE FARKSIZ
Projede 1 + 1'den 4+ 1'e kadar farklı seçeneklerde 75 metrekare ile 248 metrekare arasında konut tipleri yer alıyor. Avrupa Konutları Yamanevler daire fiyatları ise 484 bin liradan başlayıp 1 milyon 814 bin liraya kadar yükseliyor.

Proje, sanayi alanında kentsel dönüşüm yapılması nedeniyle yüzde 1 KDV avantajına da sahip. Banka kredisi kullanımı ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Ayrıca Artaş bünyesinde yüzde 30 peşinat karşılığında 36 ay vade farksız taksiüendiriliyor. Avrupa Konutları Yamanevler projesinde vade ve peşinat oranları değiştiğinde kişiye özel ödeme planı da hazırlanabiliyor.

AVRUPA KONUTLARI YAMAN EVLER PROJESİ FİYAT LİSTESİ VE BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181