Aydos Country'de yaşam başladı!
İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen ve değerlenen bölgesi Sancaktepe’de Sinpaş GYO’nun hayata geçirdiği Aydos Country’de yaşam başladı. Doğanın kalbinde zinde ve sağlıklı hayatın yeni adresi Aydos Country’de ev sahibi olanlar, yazın en güzel ve en keyifli anlarını burada yaşıyor. Aydos Country, başta 3+1 ve 4+1 daireler olmak üzere hemen teslim sınırlı sayıdaki dairede sadece yüzde 5 paşinat ve bir yıl bedava oturma fırsatını en özel ödeme seçenekleriyle sunuyor.

Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirdiği yeşillikler içindeki Aydos Counrty’de ev teslimleriyle birlikte yaşam yepyeni güzelliklerle filizleniyor. Aydos Ormanı’na komşu şehrin gürültüsünden uzak ve modern country dekorasyon tarzı ile ön plana çıkan Aydos Country'de ev sahibi olanlar; geniş bahçeli evlerinin tadını çıkarırken, oksijen yüklü tertemiz bir hava ve kuş sesleriyle güne uyanıyor.

Doğal ve sıcak atmosferiyle yeşili ve ormanı evinizde hissettiren Aydos Country, bahçe keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz anlar sunuyor. Aydos Country’den ev sahibi olanlar çocuklarıyla birlikte sağlıklı ve zinde bir yaşam için yeşile dokunuyor, yürüyüş ve spor yapıyor, yazın en güzel günlerini geniş bahçelerinde geçirmenin keyfini doyasıya yaşıyor.

İstanbul’un yeni cazibe merkezi Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın kıyısında konumlanan her biri geniş balkonlara sahip konutların yer aldığı Aydos Country’de 70 metrekareden 208 metrekareye farklı yaşam seçenekleri bulunuyor. En çok tercih edilen daire seçeneği geniş balkonlu orman ve peyzaj manzaralı 3+1’ler, yemyeşil bahçeleriyle 4+1’ler.

Yeni bir sabaha keyifle uyanmanın yolu
Aydos Country’de doğadaki renk ve dokulara uygun malzemelerle hazırlanan rahat, doğal ve sıcak bir atmosferin kurgulandığı evler, sunduğu bahçe yaşamıyla her güne zinde ve enerjik başlamanıza imkan sunuyor.

Bahçede yaz bir harika
Komşularınız, aile yakınlarınız ya da arkadaşlarınızla bir araya gelerek bahçede vereceğiniz keyifli akşam yemeklerini bir şölene dönüştürebilirsiniz. Çocuklarınız için doğayla iç içe bir hayatın kapılarını aralayabilir, gece hamağınıza uzanarak gökyüzündeki yıldızları izlerken onların da hayal dünyalarını geliştirebilirsiniz.

Aydos Country’de sağlıklı yaşam, keyif, konfor birarada
Aydos Country’nin içinde yüzme havuzu, fitness & wellness club, tenis kortu, çok amaçlı spor sahası ve yürüyüş yolları sağlıklı ve zinde bir yaşam için geliştiriliyor. Ormana komşu Aydos Country’de çocuklarıyla birlikte temalı oyun alanlarının yanı sıra ağaç evler, uçurtma alanı ve su eğlence parkında tatil tadında yaşayabilecekler. Aydos Ormanı’nda piknik yapıp, kanoyla gezerek ya da gölde balık tutarak doğal yaşamın kalbinde olmaının ayrıcalığını yaşayacaklar.

Hemen teslim al, 1 yıl bedava otur
Aydos Country’de evlerini teslim alanlar, yalnızca yüzde 5 peşin ödeme yapıyor. 1 yıl ödeme yapmadan oturduktan sonra yüzde 25’ini ödüyor. Kalan tutarı ise vade farksız 50 ayda ödeyebiliyor. Aydos Country’nin uygun ödeme koşulları, ev sahibi olmak isteyen ailelerin ve yatırımcıların projeye olan ilgisini artırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181