Aydos Country nerede? İşte lokasyonu...

 Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesi İstanbul Sancaktepe'de konumlanıyor. Proje Bilfen Kolejine yürüme mesajesinde Başakşehir Kolejine 4 dakika, Okyanus Kolejine 5 dakika, Doğa Kolejine 8 dakika, Özel Küçük Prens İlkokuluna 8 dakika, 4100 yataklı şehir hastanesine 12 dakika, Anadolu Sağlık John Hopkins 16 dakika, Sabancı Üniversitesine 20 dakika, yapımı 2016 içerisinde tamamlanacak olan Üsküdar-Sancaktepe Metrosuna 5 dakika ve Kadıköy- Kartal Metrosuna 7 dakika mesafede yer alıyor.



Aydos ormanına komşu olan 
Aydos Country projesi 50 dönümlük arazi üzerinde 
toplam 900 konut bulunuyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu projede daire büyüklükleri 68 metrekareden 208 metrekareye kadar değişiyor.

Dinlenme terasında mis gibi orman havası sunan Aydos Country'de fitness center, wellness-spa, cafe alanı, şömine alanı, kapalı yüzme havuzu ve kids club bulunuyor.


Aydos Country ödeme planı için tıklayınız.

Aydos Country teslim tarihi için tıklayınız.

Aydos Country satış ofisi için tıklayınız.

Aydos Country İletişim!
Adres: Aydos Country Tanıtım Ofisi Veysel Karani Mahallesi, Gülhane Caddesi No: 7 Sancaktepe / İstanbul
Telefon: 444 1 440
Web: 
aydoscountry.com

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181