Bizimtepe Aydos ödeme seçenekleri!
Halk GYO ve Vakıf GYO ortak imzasıyla 600 milyon TL’nin üzerinde yatırım bedeline sahip Bizimtepe Aydos projesinde;

-% 25 peşinat ödeyip banka kredisi kullananlar, kredi taksitlerini teslimden itibaren ödemeye başlayabiliyor.
-Peşin ödemelerde ise %15 indirim uygulanıyor.
-Halkbank, Vakıf Bank, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası, projeye özel indirim ile katkı payı ödemesi olmaksızın % 1,09 oran ile kredi kullandırılıyor. 


95 bin metrekarelik arsa üzerinde 1.037 adet daireden oluşan  Bizimtepe Aydos projesinde 13’er katlı 17 blok ve toplam 1037 adet daire bulunuyor. Bizimtepe Aydos projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Bizimtepe Aydos projesi “Mutluluk evinizden başlar!” sloganı ile hayata geçirilirken, hobi bahçeleri, bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, çardaklar ve süs havuzları, çim amfiler ve alıcıların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri çarşı yer alıyor.

Bizimtepe Aydos projesinde çocuklar için 3-5 ve 7-12 yaş gruplarına özel oyun alanlarının yanı sıra proje dahilinde bir anaokulu da bulunuyor

Lokasyon avantajı ile dikkat çeken 
Bizimtepe Aydos projesi İstanbul Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, eğitim kurumlarına, hastanelere ve alışveriş merkezlerine kısa mesafede konumlandırılıyor.

Bizimtepe Aydos fiyat bilgisi için tıklayınız.

Bizimtepe Aydos teslim tarihi için tıklayınız.

Bizimtepe Aydos lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Bizimtepe Aydos iletişim!
Adres: Veysel Karani Mah. Kanuni Cad. No: 3/A/1 Sancaktepe - İstanbul
Telefon: 444 77 74
Web: www.bizimtepeaydos.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181