Bizimtepe Aydos'ta taksitler 3 bin 500 TL'den başlıyor!
13’er katlı 17 blok ve toplam 1037 adet dairenin yer aldığı Bizimtepe Aydos projesinde taksitler 3 bin 500 TL'den başlıyor.

Halk GYO ve Vakıf GYO ortak imzasıyla hayata geçirilenBizimtepe Aydos projesi 95 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. 145 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Bizimtepe Aydos projesi 600 milyon TL’nin üzerinde yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunduğu Bizimtepe Aydos projesinde dairelerin büyüklükleri 88 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor.

“Mutluluk evinizden başlar!” sloganı ile hayata geçirilen Bizimtepe Aydos projesinde çocuklar için 3-5 ve 7-12 yaş gruplarına özel oyun alanlarının yanı sıra proje dahilinde bir anaokulu da bulunuyor. Bizimtepe Aydos projesinin yaklaşık yüzde 90'lık kısmı peyzaj alanı olarak tasarlanırken, projede hobi bahçeleri, bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, çardaklar ve süs havuzları, çim amfiler ve alıcıların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri çarşı yer alıyor.

Bizimtepe Aydos iletişim!
Adres: Veysel Karani Mah. Kanuni Cad. No: 3/A/1 Sancaktepe - İstanbul
Telefon: 444 77 74

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181