Bostancı Deluxe'te ön talep süreci başladı!
Yapıen İnşaat, İstanbul'daki ilk konut projesi olan Bostancı Deluxe için ön talep toplama sürecini başlattı. Bostancı'da inşa edilecek olan Bostancı Deluxe, 2 bin 200 metrekare üzerinde, tek blokta 61 konuttan meydana geliyor. 1 +1 dublex, 2+1, 3+1 ve 4+1 dublex daire seçeneklerinin bulunduğu projenin yüzde 70'i yeşil alana ayrıldı. Toplam 15 kattan oluşan Bostancı Deluxe'de 11'inci ve üzeri tüm daireler adaları gören deniz manzarasına sahip.

Teslimler Mart 2018'de
Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede bulunan Bostancı Deluxe, modern mimarisi ve dizaynı ile dikkat çekiyor. Mart 2018'de teslim edilecek olan projenin rekor sayılabilecek bir sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Celal Koçer, bugüne kadar 1000 konut ürettiklerini belirterek Türkiye'nin birçok şehrinde edindikleri deneyimi Bostancı Deluxe projesiyle istanbul'a taşıdıklarını söyledi, istanbul'daki kentsel dönüşüm projelerindeki hareketlilik nedeniyle buraya geldiklerini anlatan Koçer, "İstanbul marka bir şehir, biz de bu şehrin merkezi yerlerinde marka projelerle yer alacağız" dedi.

Şehrin merkezinde
İstanbul Bostancı'da hayata geçirilen Bostancı Deluxe, merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkıyor. Ulaşım aksları üzerinde yer alan Bostancı Deluxe, Bostancı İskelesi'ne 5 dakika mesafede bulunuyor. Metro istasyonuna ve minibüs yoluna 2 dakika E-5 kara yoluna ise üç dakika mesafe bulunan Bostancı Deluxe, Bağdat Caddesi'ne de oldukça yakın.

İndergi Dergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181