Brooklyn Life güncel fiyat!
Pana Yapı imzası ile İstanbul Kadıköy'de hayata geçirilen Brooklyn Life projesinde dairelerin metrekareleri 7 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla değişiyor.

1+1 den 4+1 e kadar farklı daire alternatifleri sunulan Brooklyn Life projesinde daire büyüklükleri ise 60 ile 150 metrekare arasında değiyor. 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Brooklyn Life projesi İstanbul Kadıköy'de yer alıyor. Brooklyn serisi ile dikkat çeken Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Brooklyn Life projesi lokasyon avantajı ile büyük ilgi görüyor. 

431 adet daire ve 16 adet ticari üniteden oluşan Brooklyn Life projesinde 3.000 metrekare peyzaj alanı da yer alıyor. Çamoğlu Mimarlık tasarımı olan Brooklyn Life projesi açık havuz, kapalı otopark gibi sosyal imkanlarıyla dikkat çekiyor.

Brooklyn Life teslim tarihi? Tıklayınız.

Brooklyn Life nerede? Tıklayınız.

Brooklyn Life iletişim!
Pana Yapı iletişim adresi: Bağdat Cad. No: 242/6 Göztepe/Kadıköy/İstanbul
Telefon: 444 80 11
Web: www.panayapi.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181