Brooklyn Life Kadıköy'de 72 ay 0 faiz kampanyası!
Brooklyn serisi ile dikkat çeken Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Brooklyn Life projesinde 72 ay sıfır faiz kampanyası alıcılarını bekliyor.

8.000 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  Brooklyn Life projesi İstanbul Kadıköy'de yer alıyor. Avrasya Tüneli'nin giriş ve çıkışına yakın bir noktada bulunan Brooklyn Life projesi lokasyon avantajı ile büyük ilgi görüyor. 1+1 den 4+1 e kadar farklı daire alternatifleri sunulan Brooklyn Life projesinde daire büyüklükleri ise 60 ile 150 metrekare arasında değiyor. 431 adet daire ve 16 adet ticari üniteden oluşan Brooklyn Life projesinde 3.000 metrekare peyzaj alanı da yer alıyor. Çamoğlu Mimarlık tasarımı olan Brooklyn Life projesi açık havuz, kapalı otopark gibi sosyal imkanlarıyla dikkat çekiyor.

Üniversite, AVM, hastane, özel okul ve finans merkezi gibi alışveriş, eğlence ve sağlık merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çeken Brooklyn Life projesi metrobüs ve metroya yürüme mesafesinde bulunuyor. Marmaray bağlantısı ile Kartal veya Taksim'e yarım saat uzaklıkta bulunan proje, yapımı süren ve Zeytinburnu'nu Fikirtepe'ye bağlayacak olan Avrasya Tüneli'nin de giriş ve çıkış noktasında konumlanıyor. ​

Brooklyn Life teslim tarihi için tıklayınız.

Brooklyn Life nerede?


Brooklyn Life güncel kampanya bilgisi için tıklayınız.

Brooklyn Life iletişim!
Telefon: 444 80 11
Web: www.panayapi.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181