Brooklyn Life projesinde temel atıldı!
Kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Fikirtepe’nin en çok ilgi gören, yaşam tarzı ve ihtiyaçlar doğrultusunda herkese uygun bir konsept sunan Brooklyn’lerin en yenisi Brooklyn Life’ın temelleri atıldı.

Yeni yılın ilk günlerinde modern ve güvenli bir yaşamın kapılarını aralayacak Brooklyn Park’a gösterilen yoğun ilgi nedeniyle çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen Brooklyn Life bölgede ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni yıl kampanyası kapsamında Brooklyn’de yerini almak isteyenlere özel; 393.000 TL’den başlayan fiyatlarla 24 ay yüzde 0 faiz ve 120 aya kadar 0,70 faiz oranı kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor.

Fikirtepe’nin modern ve dinamik yüzü Brooklyn Life!
Fikirtepe’ye genç ve dinamik şehirli konseptiyle yeni bir soluk getirecek Brooklyn Life, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde toplamda 431 konut, 16 ticari alandan oluşuyor. Şehrin merkezinden uzaklaşmadan modern bir yaşam tercih edenlerin doğru adresi olacak Brooklyn Life’ta daire büyüklükleri 47- 163 metrekare arasında değişen, her ihtiyaca uygun 1+0’den 3+1’e kadar farklı seçeneklerde daireler bulunuyor. Hem oturum hem yatırım amacıyla değerlendirilebilecek Brooklyn Life sunduğu sosyal imkanlarla da dikkat çekiyor. Pana Yapı’nın ayrıcalıklı Brooklyn serisinin ikinci halkası, estetiğin fonksiyonellikle bir araya geldiği ideal bir yaşam projesi olan Brooklyn Life; 3 bin metrekarelik peyzaj alanı, açık kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, sinema odası, toplantı odası, misafirhane, yoga&pilates stüdyosu, açık hava sineması ,müzik stüdyosu, playstation odası, davet odası, mini futbol, voleybol, basketbol sahası, cafe&bar, ve kapalı otopark gibi sosyal imkanlarıyla gerek konumu gerek konsepti ile ev sahiplerine yaşam alanlarından uzaklaşmadan her ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir dünya sunuyor.

Marmaray bağlantısı ile Kartal veya Taksim’e yarım saat uzaklıkta bulunan proje, yapımı süren ve Zeytinburnu’nu Fikirtepe’ye bağlayan Avrasya Tüneli’nin de giriş ve çıkış noktasında konumlanıyor. Proje, bölgede Avrasya Tüneli’ne en yakın proje olmasıyla fark yaratıyor. Pana Yapı; ayrıcalıklı ‘Brooklyn’ serisine ‘Brooklyn Dream’ ve ‘Brooklyn City’ ile devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181