Brooklyn Park teslim tarihi!
Fikirtepe’nin en gözde projeleri arasında gösterilen Brooklyn Park’ta dış cephe giydirmeleri başladı. İlk teslimlerin Aralık ayında yapılacağı Brooklyn Park, bölgedeki projeler içinde teslim gerçekleştiren ilk proje olacak.

İlk günden bu yana yoğun taleple karşılaşan Brooklyn Park, gerek oturum gerekse yatırım açısından bölgenin en iyi fırsatlarını sunuyor. BrooklynPrak projesinin yer aldığı Yeni Fikirtepe, İstanbul’daki en büyük dönüşüm bölgesi olması, hem hayata geçirilen proje sayısı hem de lokasyonu itibariyle İstanbul’da diğer bölgelerden ayrışarak öne çıkıyor.

Yeni Fikirtepe’nin en hareketli noktasında yer alan ‘Brooklyn Park’, E-5 ve TEM otoyollarına, Boğaziçi ile FSM köprülerine, Marmaray ve Avrasya Oto Tüneli’ne, metrobüs ve deniz otobüsüne çok yakın bir noktada konumlanmış durumda. Ulaşım açısından da önemli avantajlara sahip Brooklyn Park, yakın çevredeki alışveriş merkezleri, beş yıldızlı oteller, Hastane ve üniversiteler ile sakinlerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek şekilde projelendirildi.

Bu yıl aralık ayında teslim edilecek ve yüzde 80’i satılmış durumda bulunan ‘Brooklyn Park’ta Adalarve Kalamış manzarasına hakim özel dairelerin yanı sıra geniş teraslı ve yeşille iç içe daire seçenekleri de yer alıyor. 113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip ‘Brooklyn Park’ta 731 konutve 13 ticari ünite yer alıyor. Sosyal yaşam ve sporalanlarına geniş yer verilen projenin 14 bin 500 metrekarelik toplam arsasının 5 bin 200 metrekaresi peyzaja ayrılmış durumda.

Bölgedeki projeler içinde en fazla sosyal tesis alanına sahip olma özelliği taşıyan Brooklyn Park; açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, sauna, buhar odası, Tenis kortu, hamam ve her türlü ihtiyacın karşılanabileceği bir alışveriş merkezini de bünyesinde barındırıyor. Projede daire fiyatları ise 492 bin TL’den başlıyor.

Avantajlı kampanyalarla ödemede büyük kolaylık
Brooklyn Park’ta yepyeni bir yaşama adım atmak isteyenler, devam eden ‘60 ay, 0 faiz’ kampanyası ile kolayca ev sahibi olma imkanına kavuşuyor. Estetik mimarisi ve kaliteli donatılarıyla Yeni Fikirtepe’nin en dikkat çeken projelerinden Brooklyn Park’ta, yeni bir hayata başlamak isteyenler için yeni bir fırsat daha doğdu. Lokasyonu ve mimari özellikleriyle Yeni Fikirtepe’de fark yaratan Brooklyn Park’ta ev sahibi olmak isteyenler, %25 teslimde ödeme olanağı ile hayal ettikleri eve kolayca kavuşabiliyorlar. Alımlarda banka kredisi kullanmak isteyenler düşük faiz avantajından yararlanarak yalnızca %0,95 faiz ödeyecekler.

Dileyenler hiç peşinat ödemeden aylık 4.500 - 5000 TL ödeyerek de ev sahibi olabiliyor. Bu yöntemle peşinatını teslimde ödemek için hem zaman kazanılmış oluyor hem de teslim tarihi itibariyle evini kiraya verenler, bu sayede aylık ödeme miktarını 2.000 -2.500 TL arasına indirebiliyor.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181