Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi iletişim!
Kadıköy konut projeleri arasında yer alan Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi iletişim bilgisi belli oldu. 4+1 ve 6+2 daire tiplerinin tasarlandığı Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesinin yaşam alanları arasında; Spor salonu, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi 13 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Çift katlı otopark imkanının da yer aldığı Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesinin dairelerinde deniz manzarası bulunuyor.

Çakırkaya Yapı tarafından hayata geçirilen Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi toplam 52 konuttan oluşuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesinde 4+1 daireleri 197 metrekare, 6+2 daireler ise 380 metrekare büyüklüğe sahip.

Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi nerede? Tıklayınız.

Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi fiyat? Tıklayınız.


Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi İletişim!
Web: www.cakirkayayapi.com/tr

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181