Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi nerede? İşte lokasyonu...
4+1 ve 6+2 daire seçeneklerinin tasarlandığı Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi İstanbul Kadıköy'de konumlanıyor. Bağdat Caddesi üzerinde bulunan proje sahile 500 metre mesafede yer alıyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi 13 katlı 2 bloktan oluşuyor. Toplam 52 dairenin düşünüldüğü Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesinin dairelerinde deniz manzarası imkanı yer alıyor. Çift katlı otoparkın planlandığı Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesinin 4+1 daireler 197 metrekare, 6+2 daireler ise 380 metrekare büyüklüğe sahip.

3 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi Çakırkaya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Kadıköy konut projeleri arasında yer alan Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesinde spor salonu, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun alanları gibi yaşam alanları bulunuyor.

Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi fiyat? Tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181