Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!
İstanbul trafiği konut tercihini de etkiledi. Günden güne artan İstanbul trafiğinden bunalan ve merkezi yerlere dönmeye başlayan vatandaş artış ulaşım kolaylığı olan yerleri tercih etmeye başladı. Ulaşımı rahat olan projeler gözde oldu.

Ulaşım avantajı ile dikkat çeken projelerden biri de Çengelköy’de yükselmeye başlayan Çengelköy Park Evleri. William Turner ve Demirland GYG A.Ş.’nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri, Boğaziçi Köprüsüne 4.5 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 9.4 km, Çengelköy sahiline 1.3 km ve Üsküdar’a 7.2 km mesafesiyle merkezi bir konumda. Çengelköy Park Evleri Yönetim Kurulu Üyesi İlker Dönmez, boğazın tarihi semtlerinden biri olan Çengelköy’de yükselen Çengelköy Park Evlerine ulaşımın, Mecidiyeköy-Altunizade-Çamlıca arasına yapılması planlanan teleferik ile daha da kolay olacağını kaydetti. Dönmez, “Mecidiyeköy-Altunizade-Çamlıca arasına yapılması planlanan teleferik ile Boğaz teleferik ile geçilebilecek ve Çengelköy’e de kısa zamanda ulaşma imkanına sahip olunacak” dedi.

Konak kültürü yeniden yaşatılıyor
Projenin, şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunduğunu söyleyen İlker Dönmez, Çengelköy Park Evleri’nde; 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve Çengelköy Park Evleri sakinlerinin tüm ihtiyacını karşılayacak bir butik çarşı bulunduğunu kaydetti.

Çengelköy Park Evleri’nde konak kültürünün yeniden yaşatıldığını vurgulayan İlker Dönmez,“Çengelköy Park Evleri, İstanbul’da yeni bir projenin uygulanabileceği, Boğaz’a bakan 65 dönüm arazi üzerinde inşa edilmektedir.

Boğazın eşsiz manzarası, özgün mimarisi ile villa yaşamının getirdiği sıkıcı ve tekil yaşamdan sıkılanlar için, komşuluk ilişkilerini geliştirmek isteyenlere hitap eden bir projedir. Sokakları, dükkanları ve komşularıyla bütün bir mahalle oluşturuldu. Güven ve huzuru evlere taşıyacak olan projede; bahçeli ve yatay yaşam imkanı ile birlikte ‘’Gerçekten Çengelköy’de’’ olmasının yanında sunduğu farklı yaşam fırsatları da mevcut” dedi.

Akıllı ev sistemi ile destekleniyor
İlker Dönmez, projenin son teknoloji otomasyon sistemlerine göre projelendirilerek akıllı ev sistemi ile de desteklendiğini ifade etti. Sosyal imkanları ile projenin öne çıktığını söyleyen Dönmez, projede; kapalı- açık yüzme havuzları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, buhar odası,SPA merkezi, squash, basketbol ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatının yer aldığını belirtti.

Çengelköy Park Evleri’nde butik çarşının da bulunduğunu belirten İlker Dönmez, “Projenin girişinin cadde tarafında olması nedeniyle dükkanlar cadde cepheli olarak siteye ve çevreye de hizmet verilebilecek” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181