Colorist Şile güncel fiyat!
İstanbul Şile'de CFR Yapı imzası ile hayat geçirilen Colorist Şile güncel fiyatları 199 bin TL'den başlıyor.

18 dönüm brüt alan üzerine inşa edilen Colorist Şile projesi çocuk ve çocuklu aileleri hedef alarak tasarlandı. Anadolu Yakası Şile'de konumlanan Colorist Şile projesi iki etap olarak inşa ediliyor. İlk etap için 20 milyon lira, ikinci etap için ise 38 milyon liraya mal olması beklenen Colorist Şile projesi 102 konuttan oluşuyor.

Tüm binaların 2 kattan oluştuğu Colorist Şile projesinde bahçe katındaki evler kendi içinde dubleks olarak inşa ediiliyor. Alt kattaki evler 2+1 ve 3+1 dubleks loft daire olarak inşa edilirken üst kattaki evler tek kat teraslı,1+1 ya da 2+1 şeklinde inşa ediliyor. Tavan yüksekliği 5 metreyi bulan Colorist Şile projesinde kendine ait yaklaşık 800 metrekare sahil alanı bulunuyor.

24 saat güvenlik ve cafenin yer aldığı Colorist Şile projesininde daire sahiplerinin kendilerine ait bahçe, veranda ve 5 metrekarelik hobi bahçesi bulunuyor.

Çocuklar için tasarlanan özel alanların bulunduğu Colorist Şile projesi çocuklu ve geniş aileler için özel olarak planlanıyor.

Colorist Şile iletişim!
Telefon: 0 850 532 00 60
Web: www.coloristsile.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181