Daire Kartal iki farklı ödeme seçeneği sunuyor!
Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründe 60 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul; Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da inşa ettiği ‘Daire Kartal’ projesinden konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak imkanlar sağlıyor. 

‘Peşinat ödemeyin taksitlere taşınınca başlayın’, ‘60 ay sıfır faizden yararlanın’, ‘Eylülde taşının’ sloganıyla cazip seçeneklerin sunulduğu Daire Kartal projesinden, hiç para ödemeden sözleşmenizi imzalayıp yeni bir dairenin sahibi olabilirsiniz. 

‘Daire Kartal’ projesinde 355 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunulan daire tiplerinden, size en uygun olanını seçin ve peşinat yatırmadan, taşınana kadar taksit de ödemeden ev sahibi olmanın keyfini çıkarın. Ödemelerinize ise Eylül 2017’de evinizi teslim aldıktan sonra başlayın. 

Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri ‘Daire Kartal’da
Kartal’da yükselen prestijli projede, Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri kullanılıyor. Metro istasyonuna yakınlığıyla da değer kazanan ‘Daire Kartal’, özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı, Adalar’ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile ayrıcalık yaratıyor. 

Hem yatırım, hem de keyifli bir yaşam için ideal 
Mimarisinden dekorasyon ve tasarımına kadar her detayına özen gösterilen, kaliteli, sürdürülebilir ve niş bir proje olarak bölgeye değer katan ‘Daire Kartal’, çok avantajlı ödeme koşullarından dolayı hem yatırım yapmak, hem de keyifli bir yaşam sürdürmek isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor. 

Geniş yaşam alanları ile çekirdek aileler için ideal
Yüksek tavanları ve son derece şık, kullanışlı balkonları ile dikkat çeken daireler; konforlu, geniş ve ferah bir yaşam alanı sağlıyor. Projede yer alan daireler, ilk evini almak isteyenler için cazip olduğu kadar, geniş yaşam alanları ile çekirdek aileler için de ideal seçenekler sunuyor. 

Metroya sadece 350 metre uzaklıkta 
Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre uzaklıkta bulunan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre. ‘Daire Kartal’, ayrıca Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km uzalıkta yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181