Daire Kartal projesinde konutların teslimleri hızla devam ediyor!
Bodur Gayrimenkul’ün, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirdiği ‘Daire Kartal’ projesinde konut teslimleri hızla devam ediyor. Benzersiz oturum ve yatırım fırsatı ile öne çıkan Daire Kartal’da projenin son daireleri çok özel fırsatlar sunuyor.

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründe 60 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul; Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da inşa ettiği Daire Kartal projesinde, Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri kullanılıyor. Mimarisinden dekorasyon ve tasarımına kadar her detayına özen gösterilen, kaliteli, sürdürülebilir ve niş bir proje olarak bölgeye değer katan Daire Kartal, çok avantajlı ödeme koşullarından dolayı hem yatırım yapmak, hem de keyifli bir yaşam sürdürmek isteyenler için ideal fırsatlar sunuyor.

Daire Kartal’da avantajlı ödeme koşulları
Daire sahiplerine hemen teslim ve hemen kiralama avantajı sunan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal’da başlattığı özel kampanyalarla ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sunulan Daire Kartal’da, %1 KDV avantajı da yer alıyor.

Kaliteli bir konutta yaşamak ve yatırım yapmak isteyenlerin beklentilerini dikkate alarak inşa ettiği Daire Kartal projesi ile Bodur Gayrimenkul, şirket içi vadelendirme seçenekleri sunarak projeyi daha da cazip hale getiriyor.

Kataloğu değil anahtarını al
Bodur Gayrimenkul’ün zarafetle yükselen yaşam projesi Daire Kartal, taşınmaya ya da kiralanmaya hazır, hemen teslim ediliyor. Katalog yerine projenin kendisini görmek ve dilediğini seçmek isteyenler için kolayca alma fırsatı sunan Daire Kartal, geniş daire planları, zengin yaşam alanlarıyla konforu ve zarafeti bir arada sunuyor. Metro istasyonuna yakınlığıyla da değer kazanan Daire Kartal, özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı, Adalar’ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile benzersiz bir ayrıcalık yaratıyor.

Metroya sadece 350 metre uzaklıkta
Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre uzaklıkta bulunan Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre. Daire Kartal’, ayrıca Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km uzalıkta yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181