Dap Yapı vade farksız senetle satış kampanyasını uzattı!
2017 için belirlediği ciro hedefini şimdiden aşan Dap Yapı, Validebağ ve Teras Kule projelerinde 60 ay, Dap İzmir'e "36 ay vade kampanyasını 19 Aralık'a kadar uzattı

Bu yıl start verdiği İstanbul'daki Teras Kule ve Validebağ projeleri ile Dap İzmir projelerinde rekor satışlar gerçekleştiren Dap Yapı, 2017 için belirlediği ciro rakamını aştı. Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, çadır kampanyalarıyla yılın 11'inci ayında 1 milyar 20 milyon lira ciroya ulaştıklarını belirterek, "Bu yılı 1 milyar 100 milyon lira ciro ile tamamlayacağız. Yoğun ilgi gören topraktan senetle satış kampanyası kapsamında, İstanbul'da Validebağ ve Teras Kule projelerinde 60 ay, İzmir'de 36 ay vade avantajını 19 Aralık'a kadar uzattık" dedi.

İZMİR'E 3 PROJE
'Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi' seçilen İstMarina'da teslimlere başladıklarını hatırlatan Yılmaz, projede topraktan satışlarda prim oranının yüzde 250'yi bulduğunu açıkladı. Yılmaz, 2018'den Dap Yapı olarak beklentileıinin yeni yatırımlar ve daha fazla istihdam olduğunu kaydetti. 2018'de İzmir Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir proje daha geliştireceklerini açıklayan Ziya Yılmaz, "İzmir'de 3 milyar liralık en az 3 proje hedefliyoruz. Çeşme, Maslak, Beykoz ve Pendik'te yeni projelerimizin çalışmaları devam ediyor" diye konuştu. 

Önce eski binalar yenilenmeli
Kentsel dönüşümün inşaat sektörüne yeni alanlar açtığını ifade eden Ziya Yılmaz, "Eğer kentsel dönüşüm planlı yapılır ve 10 yıl içinde hızlı bir şekilde ilerlerse sektöre ciddi bir ivme kazandırır" dedi. Kentsel dönüşüm yerine binaladönüştüıülmesi şeklinde bir sürecin ilerlediğine de dikkat çeken Yılmaz, "15-20 yıllık binaların değil, miadını doldurmuş 60 yıllık yapıların öncelikle yenilenmesi gerekiyor. Milli servetimizi ve enerjimizi doğru kullanmalıyız" şeklinde konuştu. 

2017 rekor yılı olacak
Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 2017'de Cumhuriyet tarihinin en büyük satış başarılarından birinin yakalandığını belirterek, "Satış rekorları kıran gayrimenkul sektörü, ülkemizde istikrarın devam etmesi ve hükümetimizin ekonomide attığı adımlarla çok daha iyiye gidiyor" diye konuştu. Son 2 yılda birçok olumsuzlukyaşanmasına rağmen ekonomik anlamda güçlü bir gelişme kaydedildiğini ifade eden Yılmaz, son dönemde küresel ekonomide görülen toparlanmanın reformlar için bir fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Yılmaz, "Altyapı yatırımlarının, eğitim ve sağlık imkanlarına erişimin artırılması, finansal kapsayıcılığın ve işgücü piyasasında esnekliğin sağlanması büyük önem arz ediyor" dedi."

Takvim Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181