Dap Yapı, Validebağ Konakları için yeni bir kampanya hazırladı!
Dap Yapı'nın, İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden Koşuyolu'nda hayata geçirdği Validebağ Konakları projesi için yeni bir kampanya hazırladı. Ön talep döneminde gerçekleştirdiği çadn kampanyası ile çok kısa bir sürede satış rekoruna imza atan DAP Yapı'nın yeni kampanyası ile vatandaş yüzde 5'i peşin, ilk ödemesi ise satış tarihinden itibaren 15'inci ayda yapılarak ev sahibi olma fırsatı sunacak. Kampanya kapsamında kalan yüzde 80'lik bölüm ise banka kredisi yoluyla ödenebilecek. Bu şekilde yüzde 40 fiyat avantajı sağlanmış olacak.

BAŞKA VALİDEBAĞ YOK 
Emlak Konut GYO'nun açtığı ihaleyi kazanarak Validebağ Konakları'na imza atan DAP Yapı bu projede 5'şer katlı toplam 319 konak ve 47 dükkandan oluşan butik çarşısıyla yeni bir yaşam alanını hayata geçiriyor. 

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden Kosuyolu Validebağ, sahip olduğu koru sayesinde doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. Ulaşım akslarının da merkezinde yer alan Validebağ Konakları'ndan Boğaziçi Köprüsü'ne direkt bağlanılıyor. Proje, denize yürüme mesafesinde olması ve koruya komşu konumu nedeniyle alıcı ve yatırımcılardan büyük ilgi görüyor" bilgisini verdi. "Başka Validebağ yok" diyen Yılmaz şöyle devam etti:

"Proje 400 yıla yaklaşan anıt ağaçlarıyla şehrin merkezinde doğayla iç içe hayatın kapılarını aralıyor. Hepimizin çocukluğunda güzel izler bnakan Hababam Sınıh'nın sıcaklığı ve samimiyetini, Validebağ Konakları'na modernize ederek yansıttık. Validebağ Konakları, İstanbul'da, şehrin gürültüsünden, kalabalığından ve kirli havasından kaçmak isteyenler için sığmak niteliği taşıyor."

"Yaklaşık 200 yıl önce Bezmialem Valide Sultan'ın yurtiçinden ve yurtdışından getirttiği ağaç ve bitki türleriyle adeta modern bir botanik bahçesine çevirdiği arazide Rıfat İlgaz'ın önemli eseri Hababam Sımh'ndan uyarlanmış filmlere ev sahipliği yapan Adile Sultan Kasrı da yer alıyor.

366 üniteli konaklar ve butik çarşı
Proje, 1+0'dan 6+1'e, 70 metrekareden 650 metrekareye değişen çeşitlilikteki üniteler Beyzade, Ihlamur, Koru ve Rumeli isimleri verilen konsept konaklardan meydana geliyor. Beyzade Konakları; 47 dükkânın yer alacağı Nişantaşı Caddesine hâkim, home ofiskonseptiyle, Ihlamur Konakları; projedeki tüm peyzaj alanına hâkim olmasıyla, Koru Konakları; Validebağ Korusu'nun yeşilliğiyle buluşturan manzarasıyla, Rumeli Konakları ise; günbatımının en iyi izlenebileceği konumuyla öne çıkıyor. Tüm konaklarda bahçe dubleksleri ve çatı dubleksleri ile geniş yaşam alanları sunuluyor.

Ergün Tunç / Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181