Dekon'dan İstanbul Finans Merkezi'ne bir yeni proje daha!
Geçtiğimiz aylarda, ekonominin nabzının atacağı İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilen Dekon Senkron projesini duyuran Dekon İnşaat, Finans Merkezi bölgesinde bir projeye daha start verdi.

Ön talep toplanmaya başlayan proje, zemin + 14 kat ve 90 daireden oluşan bir rezidans olacak. İstanbul’un parlayan yıldızı Finans Merkezi’nin yeni projesinden daire satın alanlar, ilerleyen dönemde artacak metrekare fiyatları göz önüne alındığında yüksek kazanç sağlayacaklar.

Dekon İnşaat İstanbul Finans Merkezi’ndeki projelerine bir yenisini daha ekliyor. Mart 2017’de lanse edilen ve Mart 2019’da teslim edilecek olan Dekon Senkron’un ardından, aynı bölgede yer alan Dekon İnşaat’ın yeni projesi, bölgede mülk edinmek isteyenler için önemli bir fırsat kapısı açıyor. Uzmanların hesaplamalarına göre, iki yıl içerisinde bölgedeki konut fiyatları yüzde % 40 artış gösterecek. Yeni projenin ilk sahipleri, yüzde 5 peşinat ödeyerek kişiye özel ödeme planı opsiyonundan faydalanabilecek.

İstanbul Finans Merkezi Bölgesi’nde, tek bina olarak yükselecek olan yeni proje zemin + 14 kat ve 90 daireden oluşacak. Açık havuz, kapalı otopark ve bir rezidansın gerektirdiği tüm konforu sunan yeni projede, balkonlu daire opsiyonu da bulunuyor. 1+1 ve 2+1 olarak sunulacak yeni projede, daire büyüklükleri 51 ile 116 metrekare arasında değişiyor.

Bu projeyle ilgili tüm iletişim Dekon Senkron Satış Ofisinden yürütülüyor. Dekon İnşaat’ın yeni projesi ile ilgili bilgi almak isteyenler (0216) 364 00 12 no’lu telefondan detaylı bilgi edinebilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181