Dekon İnşaat, İFM'ye konşu iki ayrı proje hayata geçiriyor!
Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu iki ayrı proje hayata geçiriyor. Dekon Senkron ve Dekon Luna projelerinin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Dekon Senkron'da tamamı balkonlu 63 ila 109 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 168 dairenin yanı sıra, 10 adet de ticari ünite bulunuyor. Yaklaşık 5 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan 17 katlı projede, 1+1 daireler yoğun talep görüyor. 168 araçlık kapalı otopark alanı, açık havuz, spor salonu, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanların yanı sıra, sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çeken Dekon Senkron'un altında iki açık kat şeklinde bulunan alanda, kafelerden restoranlara, marketlerden alışveriş ve hizmet alanlarına kadar pek çok mağaza bulunuyor.

36 AYA SIFIR FAİZ
İstanbul Finans Merkezi'ne komşu hayata geçirilen Dekon Senkron, Ataşehir'in merkezine 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. İFM kapsamında yapılacak metro hattı ise, Dekon Senkron'a ulaşımı daha da kolaylaştıracak. Plana göre, metro durağı Dekon Senkron'a 50 metre mesafede yer alacak. Projeye 150 metre mesafede ise hastane ve okul inşaatı için çalışmalar başlatıldı. Dekon İnşaat'ın yeni projesi Dekon Luna da zemin + 14 kat ve 90 daireden oluşuyor. 1+1 ve 2+1 daire tiplerinin sunulduğu projede, konutların büyüklükleri 51 ila 116 metrekare arasında değişiyor. Dekon Luna, ekim ayı içinde gerçekleştirilecek lansmana özel, 15 bin 500 TL'den başlayan peşinat ve yüzde 10 + 5 erken ödeme indirimi ile satışa sunuluyor.

MARATON KOŞUYORUZ
Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem Dekon İnşaat olarak 15 yıldır faaliyet gösterdiklerini belirtti. Erdem, "Kendimizi tanımlarken sektörün maraton koşucusuyuz diyoruz. Bunu söylememizin nedeni ise agresif değil, sürdürülebilir, ayakları yere basan büyümeden yana olmamız. İnşa ettiğimiz her bir proje ile konut sahiplerine konfor, güven ve kazanç sunuyoruz. Bugüne kadar İstanbul'un Anadolu yakasında, özellikle de Şerifali/Ataşehir bölgesinde yapmış olduğumuz projelerle adımızı duyurduk, tüketicilerin güvenini kazandık ve bu bölgede yaşamı seçen ailelerin öncelikli tercihleri arasındaki yerimizi aldık" dedi.

BÖLGEYE EMEK VERDİK
Cevdet Erdem sözlerine şöyle devam etti: "12 projeden 8 tanesi Doğu Ataşehir ve Şerifali bölgesinde. Şerifali'deki ilk projemiz Merit Life Göl Konakları projesiydi. Bölgede hiç marka konut projesi yokken Dekon İnşaat bu bölgede inşaat çalışmalarına imza attı. Bölgenin yükselmesinde büyük emeğimizin olduğunu söyleyebiliriz."

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181