Deluxia Park Residence'de Eylül sonuna kadar sürecek bayram kampanyası!
Teknik Yapı, İstanbul Kartal'da 812 bağımsız bölümden oluşan Deluxia Park projesini hayata geçiriyor. 25 bin metrekarelik arazide yükselecek olan ve 750 milyon lira yatırım değerine sahip projenin Deluxia Park Residence etabında satışlar geçtiğimiz haziran ayında başladı. 364 lüks konuttan oluşan rezidans blokunda eylül sonuna kadar sürecek bayram kampanyasıyla yüzde 20 peşinat verip ev almak mümkün.

YÜZDE 15 İNDİRİM
Kullanılacak yüzde 80 oranındaki banka kredisinin faizi ise Teknik Yapı'nın desteği ile yüzde 0.75 indirildi. Buna ek olarak Teknik Yapı ve anlaşmalı bankalar arasında gerçekleştirilen özel anlaşmaya bağlı olarak taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlayacak. Kampanyada farklı ödeme seçenekleri isteyenler için de alternatif ödeme planları yer alıyor. Bu kapsamda düşük peşinatla daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 5 peşinat ile 120 ay yüzde 0.65 faiz oranı sunuluyor. Faiz ödemek istemeyenler için ise yüzde 25 peşinat ile 60 ay sıfır seçeneği yer alıyor. Peşin alımlarda ise liste fiyatına yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Sözcü Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181