Deluxia Park'ta 60 ay sıfır faiz kampanyası!
Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Deluxia Park'ta 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Kampanya kapsamında dileyenler yüzde 5 peşinat ve 72 ay 0,45 faiz oranından yararlanabiliyor.

Lokasyon avantajı ile dikkat çeken Deluxia Park projesi 2 blok olarak tasarlanıyor. Karma konsepte sahip olan Deluxia Park'ta bir blokta rezidans diğer blokta ofisler yer alacak.

Deluxia Park projesinin ikinci ayağını oluşturacak olan Deluxia Park Business projesinde 414 bağımsız bölüm yer alıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Deluxia Park Business projesi ofis projesi olarak hayata geçiriliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Deluxia Park Residence projesi daire büyüklüklerinin detayları şu şekilde;
- 1+1'ler 51 ila 64 metrekare
- 2+1'ler 82 ila 119 metrekare
- 3+1'ler ise 122 ila 157 metrekare

Teknik Yapı Deluxia Park teslim tarihi? Tıklayınız.

Teknik Yapı Deluxia Park nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181