Denge Towers nerede? İşte lokasyonu...
İstanbul Sancaktepe'de yükselen Denge Towers projesi metronun hemen yanıbaşında, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük şehir hastanesinin, okulların, spor komplekslerinin, resmi kurumların, yeşil alanların merkezinde, evinizden AVM’nize asansörle inebileceğiniz bir lokasyonda konumlandırılıyor.

60 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen Denge Towers projesi TEM-Kartal bağlantı yoluna 2 dakika, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 18 dakika, metroya 600 metre mesafede yer alıyor. Ayrıca Denge Towers projesi 3. Köprü'ye de çok yakın mesafede bulunuyor.


120 adet daire ve 40 adet ticari üniteden oluşan Denge Towers projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Kapalı otopark, fitness salonu, sauna, güvenlik, basketbol sahası, AVM’ye asansör ile ulaşım, seyir terasına sahip Denge Towers projesinde çocuk oyun alanları da bulunuyor.

Denge Towers ne zaman teslim?

Denge Towers iletişim!
Telefon: 0216 377 2778 - 377 34 78
Web: dengetowers.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181