DKY Ada Kartal'da yüzde 10 peşinat 120 ay vade kampanyası!
19 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen DKY Ada Kartal projesinde lansmana özel olarak hazırlanan ödeme planında yüzde 10 peşinatla 120 aya kadar vade imkanı ile kişiye özel farklı ödeme planları sunuluyor.

740 konuttan oluşan DKY Ada Kartal projesinde farklı seçeneklerde daire tipleri bulunuyor. İstanbul'un değerlene lokasyonlarından Kartal'da yükselecek olan DKY Ada Kartal projesi 4 blok olarak tasarlanıyor.

Marka konut üreticisi DKY İnşaat'ın yeni projesi olan DKY Ada Kartal projesinde açık ve kapalı havuz, fıtness alanları, kafelerden oluşan sosyal tesisler, peyzaj alanları gibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal olanaklar olanakların yanı sıra, süpermarket ve kapalı otoparkta yer alıyor.

DKY Ada Kartal iletişim!
Adres: Esentepe, Mercan Sk. No:8, 34870 Kartal / İstanbul
Telefon: 444 93 59
Web: www.dkyada.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181