Dky Cadde Suadiye 12'de yaşam başladı!
DKY inşaat tarafından Suadiye'de inşa edilen Cadde Suadiye 12 projesinde dairler sahiplerine teslim edildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya her detayın incelikle düşünüldüğü projede brüt 108 ila 157 metrekare arasında değişen 3+1 ve 4+1 toplam 39 daire bulunduğunu söyledi. Dumankaya, peyzaj düzenlemeleri, enerji tasarrufu sağlayan cephe kaplamaları, pencere sistemleri ve modern mimarisiyle daire sahiplerine ayrıcalıklı ve lüks bir yaşam sunduklarını da vurguladı.

7 PROJEDE İNŞAAT
DKY projelerinin yüzde 100'e varan oranda değer kazandığını dile getiren Ali Dumankaya, "2017 yılında DKY Cadde Erenköy 86 projesi ile başlattığımız teslim süreçlerine, etaplar halinde teslimine devam ettiğimiz Lokum Evler ve şimdide DKY Cadde Suadiye 12 projemiz ile devam ediyoruz. Halen inşaatı devam eden projelerimizin toplam yatırım değeri yaklaşık 2,3 milyar lira iken, 2017 yılında başlayan projelerimizin değeri l milyar 180 milyon lira. İnşaatı süren 7 projede toplam 2 bin 500 konut ve işyeri bulunuyor. Toplamda 825 adet konutun teslimini bu yıl içinde gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

Yeni Şafak Emlak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181