Double Flats projesi Maltepe'de yükseliyor!
İstanbul Anadolu Yakasının yeni projeleri arasında yer alan Double Flats Maltepe'de yükseliyor.

55 ila 125 metrekare arasında daire büyükleri değişen Double Flats projesi toplamda 51 daire olarak tasarlandı. 8 katlı bina olarak tasarlanan Double Flats projesi bölgede bulunan yüksek öğrenci potansiyeli nedeniyle öğrencilere yönelik tasarlanmıştır. 1+1 dubleks, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Double Flats tek blok olarak inşa ediliyor. Aktivite alanları arasında; 7/24 güvenlik hizmeti, eğlence ve oyun Salonu (dart, tilt, air hokey, langırt ve bilardo),  fitness salonu, misafir tuvaleti, balkon ve teras alanları bulunan Double Flats projesinde çocuk parkı da bulunuyor.

Ksk Yapı imzasıyle yükselen Double Flats projesinin daire büyüklükleri şu şekilde; 1+1 dubleksler brüt 55,78 ila 73,35 metrekare, 2+1 dubleksler brüt 78,21 ila 83,61 metrekare ve 3+1 dubleksler ise brüt 125 metrekare büyüklüğünde planlandı.

Double Flats nerede? tıklayınız.

Double Flats teslim tarihi? tıklayınız.

Double Flats fiyat bilgisi? tıklayınız.

Double Flats iletişim!

Adres: Cevizli Mah. Bağdat Cad. No:536 Ofistanbul Kat. 2/19 Maltepe / İstanbul
Telefon: 0 530 608 43 01
Web: www.doubleflats.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181