Dumankaya İkon'da loft daireler satışa çıktı!
Firma: Dumankaya İnşaat
Proje: Dumankaya İkon

İstanbul'un en yüksek rezidans projelerinden biri olan ve 149 metre yüksekliğe sahip Dumankaya İkon, 41 ve 40 katlı 3 kulenin birleşmesinden oluşuyor.

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de konumlandırılan Dumankaya İkon'da 1022 rezidans daire ve 37 home office yer alıyor. Daierelerin ağırlıklı olarak 1+1 olduğu projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler de bulunuyor. Projede kuleler 12 ve 22. katlarda bulunan kat bahçeleriyle 3 blok birbirine bağlanıyor.

Dumankay İkon'un 40 ve 41. katlarında bulunan ve İstanbul’u seyredebilme ayrıcalığı sunan loft daireler 193 metrekarelik 3+1 ve 240 metrekarelik alanlara sahip.

Projede; Yüzme havuzu, Çocuk yüzme havuzu, Çocuk oyun alanı, Manzara terasları, Koşu ve yürüyüş parkurları, Fitness center, Sauna, Home ofis bloğunda toplantı odaları, Açık - kapalı otopark mevcut.

Dumankaya İkon İletişim!
Telefon:(216) 585 46 66 
Web:
www.dumankaya.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181