Elite Concept ön talep topluyor!
Şua İnşaat, Anadolu yakasında geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Firmanın, Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Fikirtepe'de ön talep dönemini başlattığı Elite Concept projesine konut alıcıları büyük ilgi gösteriyor. İstanbul'un en değerli lokasyonlarmdan Fikirtepe'de konumlandırılan ve yüksek standartlarda bir yaşam sunan proje, yaklaşık 24 bin metrekarelik arsa üzerinde, 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşuyor. Yüksek yatırım potansiyeli taşıyan Elite Concept projesinin 10 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunuyor. Proje bitiminde yaklaşık 3.000 bin kişinin yaşayacağı Elite Concept Projesi, estetik ve mimari özellikleriyle de dikkat çekiyor. Cam balkon özelliği ile panoramik bir görüntü elde edilen projenin mimarisinde Adnan Kazmaoğlu Mimarlık'm imzası yer alıyor.

HER ZEVKE UYGUN LÜKS DAİRELER
Akıllı bina teknolojisi konseptinde projelendirilen Elite Concept, enerji üretimi ve gri su arıtma sistemiyle sitede yaşayanlara büyük avantaj sağlayacak. Projede, blok çatılarına yerleştirilecek güneş panelleriyle enerji tasarrufu maksimum düzeyde tutulacak. Ayrıca, lavoba ve banyo suları gri su arıtma havuzunda arıtılarak peyzaj ve bahçe sulamasında değerlendirilecek. Toplam 155 bin metrekarelik inşaat alanında 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşacak projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan dört tip daire seçeneği sunuluyor. Lüks ve konforlu detaylarla sahip projede, daireler 66 metrekareden başlayıp 220 metrekareye kadar çıkıyor.

Modern tasarımı ile öne çıkan Elite Concept geniş peyzajı, sosyal yaşam alanları ve özellikli konumu ile eşsiz bir proje olarak öne çıkıyor. Cadde mağazası ve dükkanların bulunduğu projede bölgenin tüm ihtiyaçlarının karşılanabileceği market, eczane, fast  food, kafeler, yeme - içme alanları ve restaurantlar yer alıyor. Projede ayrıca dört mevsim kullanılabilen ye stüdyoları, sauna, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanları yatırımcılara sunuyor. 

Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Kadıköy Fikirtepe'de yükselen proje, merkezi lokasyonuyla avantajlı bir konumda yer alıyor. Tüm ana arterlere çok yakın bir noktada bulunan ve E-5'nin yanı başında konumlanan proje; Metro, Metrobüs, TEM Otoyolu Üsküdar ve Kadıköy'e yakınlığı ile dikkat çekiyor, inşa çalışmalarının başladığı  proje, 2018 yılının ilk yarısında tamamlanacak.

Vahdet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181