Elite Concept projesinde sıfır faiz fırsatı!
Şua İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Elite Concept projesinde sıfır faiz ve kişiye özel ödeme seçenekleri alıcılarına sunuluyor. 

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Elite Concept projesi 24 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılıyor. 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşan Elite Concept projesi bitiminde yaklaşık 3.000 bin kişinin yaşaması planlanıyor.

Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Elite Concept projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan dört tip daire seçeneği bulunuyor. Dairelerin 66 metrekareden başlayıp 220 metrekareye kadar değiştiği Elite Concept projesinde 10 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunuluyor. Market, eczane, fast food, kafeler, yeme - içme alanları ve restaurantlar yer alan Elite Concept projesinde ayrıca dört mevsim kullanılabilen sauna, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanları da bulunuyor.

Elite Concept nerede?

Elite Concept ne zaman teslim?

Elite Concept daire fiyatları için tıklayınız.

Elite Concept iletişim!
Adres: Niyazibey Sokak Tepe Camii Yanı 3416. Ada 2. Parsel Fikirtepe Kadıköy / İSTANBUL
Telefon: 444 97 82
Web: www.eliteconcept.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181