Emaar Square lokasyon avantajı ile dikkat çekiyor!
Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan ve dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa, dünyanın en büyük alışveriş merkezi The Dubai Mail gibi görkemli projelere imza atan Emaar'ın Türkiye'deki ikinci projesi, Emaar Square İstanbul Çamlıca'da sakinlerine mükemmel bir yaşam deneyimi sunacak şekilde projelendiriliyor. Emaar Square, Emaar'ın İstanbul'daki ilk projesi olan Toskana Vadisi villalarının başarısının ardından geliştirilen karma bir proje. Emaar Square projesi, hareketli ve şehrin içinde, dünya standartlarında bir yaşam tarzını tercih eden seçkin ev sahiplerini bekliyor.

Şehrin Kalbinde
Şehrin merkezinde, en gözde alanlardan birinin üzerine kurulan Emaar Square, ana arterler ve bağlantı yollan üzerinde, Bağdat Caddesi'ne, İstanbul Boğazı'na ve köprülere çok yakın mesafede yer alıyor ve lokasyonuyla ulaşım açısından önemli avantajlara sahip bulunuyor.


Emaar Square projesi İstanbul'a değer katacak
Emaar Square'in tasarımı ve mimarisi İstanbul'un zengin kültürel mirasım ve ruhunu yansıtırken, Anadolu Yakası'nda da yeni bir cazibe merkezi oluşmasına katkıda bulunacak. Emaar Square 1.000'den fazla konut, 183 odalı beş yıldızlı The Address Hotel'in yanı sıra içinde Galleries LaFayette gibi Türkiye'de ilk kez faaliyet gösterecek markaların da bulunduğu Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezine sahip olacak. Projenin içinde prestijli biryere sahip Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde yalnızca proje sakinlerine değil, tüm İstanbullulara hizmet eden dünya standartlarında bir alışveriş ve eğlence mekânı sunulacak. Toplam kiralanabilir alanı 150 bin metrekareden fazla olan AVM'de, ziyaretçiler için eğlence ve çocuk oyun merkezleri ve buz pisti ve bir benzeri Dubai Mall'da bulunan sualtı hayvanat bahçesi gibi çok çeşitli seçenekler yer alırken 2.400 koltuklu mega sinema kompleksi, yalnızca AVM'ye özel 4.500 araçlık otopark da bulunuyor.

Aysha Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181