Emperia Dragos Konutları fiyat!
6 bin 15 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Emperia Dragos Konutları fiyatları 810 Bin TL’den başlıyor.

Toplam 144 daireden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 71 ila 103 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yüzme havuzu, fitness salonu
kafeterya ve çocuk oyun alanları gibi sosyal aktivite alanlarının bulunduğu Emperia Dragos Konutları'nda ayrıca her daire için bodrum katta bir depo alanı yer alıyor.

2+1 daireleri 71 metrekare ile 88 metrekare, 3+1 daireleri 100 metrekare ile 103 metrekare büyüklüğünde planlanan projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 18 katlı 2 bloğun inşa edildiği Emperia Dragos Konutları'nın 7. kat seviyesinden sonra dairelerde deniz manzarası bulunuyor. 30 bin 512 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen proje ​Ulusal Grup imzası taşıyor.

Emperia Dragos Konutları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Emperia Dragos Konutları teslim tarihi için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mağdur 5 yıl önce

Aylar önce durmuş, vinçleri bile parasızlıktan sökülmüş bir şantiyenin reklamını yapmanız ne kadar doğru? 7 ay önce bitmiş olması gerekiyordu ama büyük ihtimalle iflas edip kaçtılar. Bu ilan yalan olduğu için gönül rahatlığıyla kaldırabilirsiniz. Diğer mağdurlara da geçmiş olsun.

banner182

banner181