Faber İnşaat'tan Ümraniye'ye yeni proje; Beyce Konakları
33 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Beyce Konakları projesi Termikel Grup bünyesinde Faber İnşaat tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor.

2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunan Beyce Konakları projesinde dairelerin büyüklükleri 115 metrekare ila 270 metrekare arasında değişiyor. Beyce Konakları projesi daire düyüklüklerinin detayları şu şekilde;
- 2+1'ler brüt 115 metrekare
- 3+1'ler brüt 135 metrekare
- 4+1'ler brüt 230 metrekare
- 5+1'ler brüt 270 metrekare


5 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Beyce Konakları projesi 224 adet konuttan oluşuyor. 14 ve 15 katlı 4 blok olarak tasarlanan Beyce Konakları projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Geniş sosyal donatı alanlarına sahip olan Beyce Konakları projesinde çiçek bahçeleri , çoçuk oyun alanları, kapalı otopark, otomatik site giriş ve çıkış kapıları, yürüyüş parkurları, kamelya, spor alanları, süs havuzu v.s. süs bitkileri ve çimlendirme çalışmaları bulunuyor.

Beyce Konakları nerede? Tıklayınız.

Beyce Konakları teslim tarihi? Tıklayınız.

Beyce Konakları fiyat? Tıklayınız.

Beyce Konakları iletişim!
Adres: Tantavi Mahallesi Yıldırım Beyazıd Caddesi No:11 Ümraniye / İstanbul
Telefon: 0216 412 42 11
Web: www.beycekonaklari.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181