Fortis Sinanlı, 2018'de en çok satış yapan ilk 3 proje arasına girmeyi hedefliyor!
İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm projesi olan ve pilot bölge ilan edilen Fikirtepe'deki Fortis Sinanlı Kadıköy projesinin ortağı Fortis İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bilal İdikurt, Bağdat Caddesi'nde talep yetersizliği nedeniyle oluşan konut stoğunun sebebinin kendi projelerinin cazibesi olduğunu söyledi. Bilal İdikurt, Türkiye'de en çok konut üreten 7'inci ve satan 6'ncı firma olduklarını belirterek, "Ancak bu veriler sadece Basın Ekspres'deki Fortis İstanbul projemizin satışlarını kapsamakta olup Fortis Sinanlı satışlarını dahil ettiğimizde ilk 3'te yer alacağız" dedi.

DÖNÜŞÜMDE ÖNCÜYÜZ
İdikurt, "Diyarbakır'daki projelerimizde sattığımız konutlar buna dahil değil. Biz müşteriyi davet etmiyoruz, müşteri projenin cazibesi nedeniyle kendisi geliyor" diyor. İdikurt, Fortis Sinanlı olarak 2018 yılında "En çok satış yapan ilk 3 proje" arasına girmeyi hedeflediklerini belirtiyor. Fortis Sinanlı Kadıköy Projesi'nin bir kentsel dönüşüm projesi olduğuna dikkat çeken Büal İdikurt, Kadıköy'de artık boş arsa üretilemediği için yeni konut projesi için kentsel dönüşümü tercih ettiklerine dikkat çekiyor. Proje alanında 160 adet konut dönüşümüne öncülük ettiklerini belirten İdikurt şöyle konuşuyor: "Biz her zaman iz bırakacak eserler yapmak istedik ve bunu da başardık. Bu merkezi noktalara yatırım yaparak yaşam kalitesini ve bölgenin değerini artırmayı hedefledik. Son projemiz İstanbul'un kalbi Kadıköy'de."

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181